marți, 3 martie 2015

Malevolent Creation

Nu oricine este capabil sa spuna un adevar sau macar o frantura din adevar, fara sa se foloseasca de el si sa il scoata din context , pentru folosu-i personal .
 Unii , pretind ca l-au gasit , iar acel rahat il impacheteaza -nici macar frumos- si il ofera drept cadou cu titlu gratuit , asemenea reclamelor pt. credite bancare , altor suflete pribege , in cautare de raspunsuri.
 Reactia mea impotriva acelor lupi imbracati in blana de oaie , nu doreste sa aduca jignire unui anume cult religios ,cel putin nu mai mare decat a facut-o acel cult , impotriva propriilor semeni , indobitocindu-i intr-o falsa eliberare a propriului suflet de care nu au stiut sa-i poarte suficienta grija.
“Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile. Nu se va zice: “Uite-o aici!” sau: “Uite-o acolo!” Caci iata ca Imparatia lui Dumnezeu este inauntrul vostru.”  (Luca 17-21)
 Aceasta reactie - care nu pretinde ca este un adevar - se afla sub forma acestui videoclip ,in care am incercat sa le raspund prin propriile lor metode de a scoate din context un adevar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu